Kundetilfredshed

Det er vigtigt for os, at den hjælp vi har ydet i forbindelse med vores assistance har været tilfredsstillende for dig, som bestiller af begravelsen.

For at kunne blive endnu bedre vil vi gerne bede dig/jer om at skrive et par ord omkring din oplevelse af samarbejdet med bedemanden.

Du må gerne skrive dit navn og postnummer i skemaet. Hvis du vil være anonym, skriver du blot ”anonym” efter dit navn. Din anmeldelse vil således kun blive brugt internt.Da jeg skulle begrave mine forældre, var bedemand Riising (Henrik) er en meget professionel partner, som gjorde det rigtige på det rigtige tidspunkt. Med en behagelig tilgang, hvor man guides til at træffe sine egne valg på en betryggende måde, opleves processen god og professionel. Mine bedste anbefalinger til Henrik og Co

Claus Kirring, Skanderborg 2020

Fin orientering og meget hjælpsom. Vi fik fin hjælp med begravelsen. Vi mødte stor hjælpsomhed og følte os rigtigt godt behandlet. Stor tak.

Vi stod med mange spørgsmål om bisættelse, da vores mor døde. Vi fik fat i en utrolig behagelig bedemand, som forklarede alt stille og roligt, og samtidig fik vi besvaret alle de spørgsmål, vi havde. Jeg må sige, at det var en utrolig god behandling, vi fik.

Karen Hansen

Vi har i familien flere gange brugt Bedemand Riising, og det har givet en ro at bedemanden har styr på tingene. Kan bestemt anbefales.

Connie Christensen